S&P 500 ^GSPC 5,303.27 +0.12%
Nvidia NVDA $924.79 -1.99%
Tesla TSLA $177.58 +1.57%
Alphabet GOOG $177.29 +1.06%
Amazon AMZN $184.70 +0.58%
Meta META $471.91 -0.28%
Microsoft MSFT $420.21 -0.19%
Apple AAPL $189.87 +0.02%

📊 Investiční Kalendář 📆

Výsledková sezóna je v plném proudu, a s tím přicházejí další zajímavé zprávy. Zde přináším přehled zpráv, které budu sledovat.

Pondělí: Budu sledovat pouze výsledky společností.

📈 Earnings: Před otevřením trhů budu sledovat Domino's Pizza $DPZ+0.1%, SoFi Technologies $SOFI+2.2% a ON Semiconductor $ON+0.3%. Po uzavření už jen výsledky Paramount $PARA-4.9% a Logitech $LOGI+0.8%.

Úterý: Sledujme spotřebitelskou důvěru podle Conference Boardu v dubnu a další důležité ukazatele!

📈 Earnings: Úterý bude plné zajímavých výsledků, před otevřením trhů nám představí své výsledky PayPal $PYPL+0.6%, 3M $MMM+0.4%, Coca-Cola $KO-0.4%, McDonald's $MCD-0.4%, Eli Lilly $LLY-0.1%. Technologičtí giganti jako Amazon $AMZN+0.6%, AMD $AMD+1.1%, Super Micro Computer $SMCI-1.8%, společně se společností Starbucks $SBUX+3.4% nám oznámí výsledky po uzavření trhů.

Středa: Užijme si den volna sledováním důležitých indikátorů. Buďte však pozorní na JOLTS (Job Openings and Labor Turnover Survey) v březnu a uvidíme rozhodnutí Fedu o dalších krocích ohledně sazeb. Pak uslyšíme projev Powella. Také přijdou další indikátory jako ISM Manufacturing a Construction Spending, tato data jsou důležitá pro sledování aktuálního stavu americké ekonomiky! Evropské burzy jsou zavřené kvůli svátku práce!

📈Earnings: Před otevřením trhů to budou společnosti, CVS $CVS+0.3%, Mastercard $MA+0.3%, Pfizer $PFE-1.0%. Po uzavření trhů Devon Energy $DVN+0.8% a Qualcomm $QCOM+0.3%.

Čtvrtek: Budu sledovat měnící se trendy v nezaměstnanosti!

📈 Earnings: Před otevřením trhů mě budou zajímat výsledky dvou farmaceutických společností, Moderna $MRNA+0.2% a Novo Nordisk $NVO-0.9%. Po uzavření trhů přijde konečně na řadu Apple $AAPL+0.0%, Block $SQ+0.7%, a také společnost Fortinet $FTNT+0.3%, která se zaměřuje na kyberbezpečnost. 

Pátek: Budu sledovat S&P Global US Services PMI to je ukazatel pro služby ve Spojených státech, který poskytuje informace o aktuálním stavu a tempu růstu v USA.

Co budete sledovat v nadcházejícím týdnu?


Super díky za přehled. No mě budou určitě zajímat výsledky $AAPL+0.0%, $CVS+0.3%, $VICI+0.3%, ale i spoustu dalšího, těch výsledků je tam fakt hodně.

A to jsou finanční události jenom z USA, v Evropě jsme dnes měli výsledky automobilek a důležitá data. Momentálně je každý týden nabitý až k prasknutí.

Ne asi, já to teď skoro vůbec nestíhám🤣

Slušné výsledky, trh stejně cenu sráží dolu, podle mě zajímavá příležitost k nákupu. Co myslíš?

nakoupeno za 7.07 / pokud pujde  nize na 6.50 opet lehce prikoupim :) Ty vysledky jsou super a trh to celkem prehnane smaznul, asi z duvodu vyhlídek CEO na dalsí kvartal potazmo na celej zbytek roku.

Občas člověk trhu nerozumí, určitě taky přikoupím!

Nic, pre dlhodobeho investora, ktory veri akciam a bussinesu,do ktoreho investoval, su stvrtrocne vysledky tak povediac k nicomu. Snad koncorocne vysledky si pozriem plus nejake earnings calls. Netreba to velmi prezivat.

Jasný, ale někdy nám právě výsledky společností udělají zajímavou příležitost k nákupu.

Nabusenej tyden😉🤩 tak snad aspon 8% up😎😱 nebo down💁😂